Soodan neutralisointi

//Soodan neutralisointi

Soodan neutralisointi

Soodapuhalluksen jälkeen piti pellin pinnassa oleva pieni kerros sooda neutralisoida. Tämän voi tehdä joko noin 40 asteisella vedellä tai etikka-vesi liuoksella. Itse päätin varmuuden vuoksi suorittaa ensin isompien pesun vedellä jonka jälkeen etikkaliuoksella pesu ja sen jälkeen vielä vesipesu. Pesun jälkeen puhallettu pinta pyrkii hetimiten ruostumaan mutta kerros on hyvin pieni ja itselläni oli vielä tämän jälkeen työvaiheena ruosteiden poisto joka ei soodapuhalluksella lähtenyt joten kauheasti ylimääräistä vaivaa pienen ruostekerroksen poistosta ei ollut.

4kohde(tta)
By |2014-07-06T21:10:46+00:00kesäkuu 14th, 2014|Yleinen|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.