Moottoritilan maalaus

//Moottoritilan maalaus

Moottoritilan maalaus

Moottoritilan maalasin ensin Temacoat GPL-S pohjamaalilla mattamustaksi jonka jälkeen rattiakselin maalasin harmaalla. (Mustissa Volgissa on alunperin ollut aina rattiakseli harmaa joten halusin pitää kiinni alkuperäisyydestä.) Tämän jälkeen annoin rattiakselin kuivua muutaman päivän jonka jälkeen se teipattiin jotta lopun moottoritilan pystyi maalaamaan mustalla pintamaalilla. Pintamaaliin sekoitin hieman mattausainetta jolla saatiin puolikiiltävä lopputulos, suunnilleen samanlainen kun näissä on alunperin ollut. Viimeiseksi vielä maalasin puskurin taakse tulevan ja moottoritilan ulkopuolelle jäävän osan kirkkaalla mustalla.

4kohde(tta)
By |2014-07-07T17:34:19+00:00kesäkuu 29th, 2014|Yleinen|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.